TOPliszt - Liszt Olivér konyhája - Utolsó kommentek
blfr8@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c37614406
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2019-09-10T09:26:41+02:00
2019-09-10T09:26:41+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol?full_commentlist=1#c37613554" class="reply_nick_1474734" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 37613554 );">@Gyula Gál</a>: Szia Gyula!<br />
Csináltam már abból a lisztből is, de nekem a leglégiesebb és buborékosabb mindig az olasz 00-ás lisztből lett a pizzám. Amúgy a METRO-ban még mindig kapni jóféle 00-ás lisztet. <br />
A fél kiló lisztből készült tésztát én ketté szoktam osztani vagyis 2 nagyobb (kb 36 centis) pizzát gyúrok belőle kézzel. De minden attól függ, mennyire vékonyra nyújtod a tésztát, lehet kijön belőle 3 db 32 centis pizza is. <br />
Ami az élesztőt illeti: nekem annó még egy főzősuliban az egyébként ismert tévés szakács is azt mondta, hogy nem kell lebecsülni a porélesztőt, nyugodtan dolgozhatunk vele. Szóval engem ez megnyugtatott, a legtöbb videóban is ez köszön vissza. A sörélesztőről sajnos nincs tapasztalatom.
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c37613554
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2019-09-09T21:04:50+02:00
2019-09-09T21:04:50+02:00
Gyula Gál
http://blog.hu/user/1474734
@Liszt Olivér: Van már Nagyi Titka pizza liszt is, ami “elviekben” 00-ás, de még nem próbáltam.<br />
A recept jónak tűnik & biztosan ki fogom próbálni. Nem írtad le, hogy ez a fél kg liszt mennyi pizzához elegendő?! Sacc / kábé 4-5 33-as pizzát nézek ki ekkora mennyiségből, de kiváncsi lennék a tapasztalataidra. <br />
Tipp: akinek van zárható, szenes grillsütője az pizzakővel és brikkettel 300C környékére kónnyedén fel tudja tolni a hőfokot. Nem 2 perchanem 4, de az eredmény egészen jó.<br />
Másik kérdés: élesztő. Csak sima por élesztőt használsz?! Olasz receptekben csak sörélesztőt látok, de szerintem náluk nincs is más. Itthon persze sehol nem találtam még. Legalább is nem vagyok biztos benne, hogy a sörfőző boltokban kapható sörélesztő az működne-e?! Vélemény?! Köszi előre is
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c37549864
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2019-08-22T21:54:58+02:00
2019-08-22T21:54:58+02:00
mullerjacint
http://blog.hu/user/1470776
A 4 sajtos az én igazi kedvencem, próbálok mindig belerakni kéksajtot, mert azzal az igazi :) Még talán egy étteremben kaptam a Quatro Formaggit kéksajttal, és azóta megőrülök tőle. Szuper recept egyébként, meg is éheztem. <a rel="nofollow" href="https://www.ujsagomat.hu/penny-market/">www.ujsagomat.hu/penny-market/</a> a hozzávalókat illetően, pedig nagyon kevés költéssel ki lehet jönni
https://topliszt.blog.hu/2014/04/12/csa_gyikok_en_leleptem_634/full_commentlist/1#c34181727
Válasz erre: Csá gyíkok, én leléptem...
2017-11-23T15:08:28+01:00
2017-11-23T15:08:28+01:00
takacsveca93
http://blog.hu/user/1285651
<a rel="nofollow" href="https://www.ujsagomat.hu/lidl">www.ujsagomat.hu/lidl</a><br />
Nagyon király kis blogocska, ha gondolod látogass el a projectünkhöz! :)
https://topliszt.blog.hu/2013/08/12/a_tokeletes_sult_csirke_es_h_blumenthal_nyomaban/full_commentlist/1#c32046009
Válasz erre: Tökéletes sült csirke 10 lépésben, 5 órában, H.Blumenthal nyomában.
2016-12-29T19:41:57+01:00
2016-12-29T19:41:57+01:00
barnabass
http://blog.hu/user/66472
Tetszik!<br />
Már vagy háromszor elhatároztam ezt a sóoldatos dolgot,de mindig elfelejtettem olvasás után.<br />
Most megcsinálom.Szilveszter <br />
közeledtével malachúsból.
https://topliszt.blog.hu/2013/04/05/marha_vagyok_nem_turista/full_commentlist/1#c25659667
Válasz erre: Marha vagyok, nem turista! ír-marokkói-olasz-magyar marharagu
2015-01-08T15:40:58+01:00
2015-01-08T15:40:58+01:00
nagypapi
http://blog.hu/user/39965
Perfekt!<br />
Tudom, hogy az 'echte' ír stew-ban nincs kelkáposzta, de nagyon szeretjük, ezért nagy kockákra vágva szoktam hozzátenni. Ezért aztán a mienk ír-marokkói-olasz-német-magyar fogás, igazi fúziós kaja! :)
https://topliszt.blog.hu/2014/04/12/csa_gyikok_en_leleptem_634/full_commentlist/1#c24699033
Válasz erre: Csá gyíkok, én leléptem...
2014-10-10T14:59:02+02:00
2014-10-10T14:59:02+02:00
Tina Recept
http://blog.hu/user/806924
Kedves webmester,<br />
<br />
Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, <a rel="nofollow" href="http://www.mytaste.hu">www.mytaste.hu</a> ahol a felhasználók válogathatnak több mint 115 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, a keresőnk segítségével könnyen megtalálják a felhasználók a receptjeid. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes. <br />
A facebookon hetente publikálunk a bloggerek receptjeiből és egyre népszerűbb az oldalunk. <br />
<br />
Mytaste.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak. Hónaponta közel 50 millió latogatónk van és ez a szám hónapról hónapra növekedik.<br />
<br />
Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.<br />
<br />
Üdvözlettel,<br />
Tünde<br />
info@mytaste.hu
https://topliszt.blog.hu/2011/02/24/10_felesleges_konyhai_dolog/full_commentlist/1#c24393461
Válasz erre: 10 dolog, amire nincs szükséged a konyhádban...
2014-09-06T20:25:23+02:00
2014-09-06T20:25:23+02:00
senki fia
http://blog.hu/user/883953
Ennyi baromságot. Láccik, h közöd nincs a konyhához...
https://topliszt.blog.hu/2013/07/29/igy_sorozunk_mi_a_nagy_topliszt_sorteszt/full_commentlist/1#c20306648
Válasz erre: Így sörözünk mi: a nagy TOPliszt SÖRteszt!
2013-07-29T20:08:40+02:00
2013-07-29T20:08:40+02:00
_kodiak_
http://blog.hu/user/89438
Sárkány sör !! :)
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c19089223
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2013-02-19T21:25:51+01:00
2013-02-19T21:25:51+01:00
enil
http://blog.hu/user/782537
Nem kell magas homersekletu suto a pizzasuteshez. Eleg ha van benne grill-futoszal. 2-4 perc alatt kesz a pizza nyitott sutoajto mellett is. Nem kell melegiteni, pizzakovezni, stb. Felizzik a futoszal es mehet kozvetlenul ala a pizza, amit pl. kekacel pizzaformaba teszunk. Utana fel a tuzhelyre es kb. 1 percig piritani az aljat.<br />
Tokeletes lesz a pizza.
https://topliszt.blog.hu/2011/06/05/10_dolog_amire_nincs_szukseged_a_konyhaban_10_helyezett/full_commentlist/1#c19055939
Válasz erre: 10 dolog, amire nincs szükséged a konyhában: 10. helyezett
2013-02-15T14:03:10+01:00
2013-02-15T14:03:10+01:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2011/06/05/10_dolog_amire_nincs_szukseged_a_konyhaban_10_helyezett?fullcommentlist=1#c18863905" class="reply_nick_776130" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18863905 );">@Beata Bekesi</a>: Abszolút egyetértek Veled. A forró vizes megoldást nem is ismertem. Az biztos, hogy mindegyik jobb megoldás, mint egy újabb szilikonkütyüvel terhelni a konyhafiókot!
https://topliszt.blog.hu/2011/06/05/10_dolog_amire_nincs_szukseged_a_konyhaban_10_helyezett/full_commentlist/1#c18863905
Válasz erre: 10 dolog, amire nincs szükséged a konyhában: 10. helyezett
2013-01-22T11:05:50+01:00
2013-01-22T11:05:50+01:00
Beata Bekesi
http://blog.hu/user/776130
Erre jó egy wcpapír guriga is... és nem kerül plusz pénzbe, mert amúgy is kidobnád. Szerintem a forró vízbe merítés célra vezetőbb eljárás, egyben le lehet húzni a hártyát a gerezdről.
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c18828727
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2013-01-17T23:26:57+01:00
2013-01-17T23:26:57+01:00
Hepci
http://blog.hu/user/85695
Ha nincs elég magas hőmérsékletű sütő, célszerű a mozzarellát félidőben rátenni, akkor nem pirul meg a teteje.
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c18706385
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2013-01-04T18:59:39+01:00
2013-01-04T18:59:39+01:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol?fullcommentlist=1#c18705427" class="reply_nick_772079" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18705427 );">@Sallerka</a>: <br />
Köszi a jogos kommenteket, vegyük őket sorra:<br />
1) Olívaolajból mondjuk 2 evőkanálnyi kell, de én pl. mióta 5l-enként veszem a spanyol olívaolajat nem sajnálom ki semmiből. A paradicsomszósz lágy és krémes lesz tőle.<br />
2)igen, természetesen 1-2 gerezd fokhagymára gondoltam.<br />
3)ennek megfelelően javítani fogom a posztot. :)<br />
4) Ami a sütőhőmérsékletet illeti a kérdésed teljesen helyénvaló. A helyzet az, hogy minden sütő máshogy működik és viselkedik egy bizonyos hőfokon. Nekem nem a legdrágább légkeveréses sütőm van, és félek, hogy nem bírná, ha csutkára (250 fokra) kapcsolom. Olyat is hallottam, hogy valaki pizzakövet is tett a sütőbe, amivel az amúgy max. üzemi hőmérsékletet 20-30 fokkal még tovább növelte, de ennek a sütő látta a kárát, mert picit megégett a gumi tömítés. Szóval ökölszabályként azt tudom javasolni, hogyha van kemencéd, akkor mindent bele, és nem kell félned a 400 foktól sem. Ha sütőt használsz, és bírja a 300 fokot, akkor nyugodtan kipróbálhatod ezt a sütési hőfokot, már ha kellően vékonyra gyúrtad és jól megkelesztetted a tésztát. <br />
Hát így. :) Remélem segítettem, és hajrá a pizzához. Ha jó lett, és esetleg le is fotóztad, mielőtt megettétek, akkor a blog facebookján meg is mutathatnád.
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c18705497
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2013-01-04T17:05:42+01:00
2013-01-04T17:05:42+01:00
Sallerka
http://blog.hu/user/772079
A másik anomália amit több helyen olvastam: <br />
Mindenki megírja, hogy milyen magas hőmérsékleten sütik itáliában a pizzát, erre mindenki megsüti 220 fokon, Te is ezt javasoltad. <br />
A sütők, ahogy Te is írtad, tudnak 250 fokot. az enyém konkrétan 275-öt is tud.<br />
akkor miért nem annyi a szabály, hogy "maximumon süssük?" és kész?
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c18705427
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2013-01-04T16:57:35+01:00
2013-01-04T16:57:35+01:00
Sallerka
http://blog.hu/user/772079
A tészta kel, a paradicsomszósznál járok, két ponton akadtam el:<br />
<br />
mennyi olaj kell a paradicsomszószba?<br />
<br />
"... szűz olivaolaj, 1-2 fokhagyma, 1 tk só ..."<br />
1-2 fokhagyma nem lesz sok bele? 1-2 gerezd értendő?<br />
<br />
Most mindkettőre valamit blöfföltem, meglátjuk milyen lesz, de nem bánnám ha updatelnéd a blogpostot ezekkel az infókkal ;)
https://topliszt.blog.hu/2013/01/01/marinalunk_babam_marinalunk_babam_lazacot/full_commentlist/1#c18696526
Válasz erre: Marinálunk babám, marinálunk babám: lazacot!
2013-01-03T16:47:48+01:00
2013-01-03T16:47:48+01:00
neekool
http://blog.hu/user/311393
tetszik ez a recept, imádom a lazacot. ezt el kell készítenem, amúgy, megoszthatnád itt is ezt a receptet <a rel="nofollow" href="http://redir.ec/receptjatek">redir.ec/receptjatek</a>, tuti sok mindenkinek tetszene
https://topliszt.blog.hu/2012/12/04/csirke_saltimbocca_most_izzadasgatloval/full_commentlist/1#c18567051
Válasz erre: Csirke saltimbocca: a kaják Don Juanja – most izzadásgátlóval!
2012-12-16T21:48:02+01:00
2012-12-16T21:48:02+01:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/12/04/csirke_saltimbocca_most_izzadasgatloval?fullcommentlist=1#c18566750" class="reply_nick_288352" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18566750 );">@Intizar</a>: Nincs mit! Prosciutto helyett használhatsz feketeerdő sonkát, de még akár szeletelt bacont is!
https://topliszt.blog.hu/2012/12/04/csirke_saltimbocca_most_izzadasgatloval/full_commentlist/1#c18566750
Válasz erre: Csirke saltimbocca: a kaják Don Juanja – most izzadásgátlóval!
2012-12-16T21:23:11+01:00
2012-12-16T21:23:11+01:00
Intizar
http://blog.hu/user/288352
Nyam-nyam, köszike! Randiveszély ugyan nem fenyeget, de ezt elraktározom. Ha az ember valódi prosciuttót nem talál, mivel helyettesíthető?
https://topliszt.blog.hu/2011/07/08/a_masnapossag_izlesvilaga/full_commentlist/1#c18396106
Válasz erre: A másnaposság ízlés dolga
2012-11-27T08:04:55+01:00
2012-11-27T08:04:55+01:00
Bálintka.
http://blog.hu/user/44899
<a rel="nofollow" href="http://munkakerulo.blog.hu/2012/11/27/a_heves_hotdogkukta_hihetetlen_hantai">munkakerulo.blog.hu/2012/11/27/a_heves_hotdogkukta_hihetetlen_hantai</a>
https://topliszt.blog.hu/2012/10/12/csokolom_nadon_finom_volt_a_kokuszgolo/full_commentlist/1#c18356936
Válasz erre: Csókolom, nadon finom volt a kókuszgoló!
2012-11-21T18:57:53+01:00
2012-11-21T18:57:53+01:00
mohamama
http://blog.hu/user/747873
Én egyszerűbben megoldom a meggy -kérdést. Meggy-dzsem megy a masszába, természetesen házi készítésű, darabos. Valami isteni finom!
https://topliszt.blog.hu/2012/11/04/sutotokos_rizottot_nagyon_szinesen/full_commentlist/1#c18356909
Válasz erre: Sütőtökös rizottót? Nagyon színesen adom.
2012-11-21T18:55:36+01:00
2012-11-21T18:55:36+01:00
mohamama
http://blog.hu/user/747873
Tavaly vetettem orvosi zsályát, az idén nem próbálkoztam. Csak szárított van itthon:)
https://topliszt.blog.hu/2012/11/04/sutotokos_rizottot_nagyon_szinesen/full_commentlist/1#c18349708
Válasz erre: Sütőtökös rizottót? Nagyon színesen adom.
2012-11-20T20:28:03+01:00
2012-11-20T20:28:03+01:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/04/sutotokos_rizottot_nagyon_szinesen?fullcommentlist=1#c18349082" class="reply_nick_747873" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18349082 );">@mohamama</a>: Köszi! Ami a fűszereket illeti ehhez a kajához igazán a friss zsálya passzolna igazán, ahogy a sütőtökhöz általában, de ez nem volt itthon. S persze a rozmaring sem rossz választás, sőt. :)
https://topliszt.blog.hu/2012/11/04/sutotokos_rizottot_nagyon_szinesen/full_commentlist/1#c18349082
Válasz erre: Sütőtökös rizottót? Nagyon színesen adom.
2012-11-20T19:25:06+01:00
2012-11-20T19:25:06+01:00
mohamama
http://blog.hu/user/747873
Ja, és ez a Liszt Olivér nagyon frappáns!
https://topliszt.blog.hu/2012/11/04/sutotokos_rizottot_nagyon_szinesen/full_commentlist/1#c18349076
Válasz erre: Sütőtökös rizottót? Nagyon színesen adom.
2012-11-20T19:24:21+01:00
2012-11-20T19:24:21+01:00
mohamama
http://blog.hu/user/747873
Hmm, tetszik. Ki fogom próbálni. Bár fűszernek hozzá a rozmaringot illesztem.
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18342864
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-20T03:36:29+01:00
2012-11-20T03:36:29+01:00
eszterm
http://blog.hu/user/504804
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18292427" class="reply_nick_139436" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18292427 );">@szi_vi</a>: Kedves Szilvi! Sajnálom, hogy nem volt elégedett, nem a vevő becsapása volt a cél. Több termelő hoz nekünk gyümölcsöt, mivel kezdő vállalkozás vagyunk, ezért kezdetben elképzelhető, hogy becsúsztak hibák, ezért elnézést kérek. Azóta sokat fejlődtünk! A meg nem érkezett lekvár árát levontuk a végösszegből. A chili paprikát ajándékba küldtük, szép feszes paprikák voltak, erre konkrétan emlékszem.
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18342862
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-20T03:32:07+01:00
2012-11-20T03:32:07+01:00
eszterm
http://blog.hu/user/504804
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18289894" class="reply_nick_600563" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18289894 );">@online távmunkás</a>: <br />
Kedves Shirkan távmunkás, engem érdekelne az 1-es kódú tanyasi tojás 40 forintos beszerzési forrása konkrétan, mert mi ennyiért 2-es kódut kapunk csak. Kösöznöm.
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18292427
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T22:48:31+01:00
2012-11-13T22:48:31+01:00
szi_vi
http://blog.hu/user/139436
kedves Eszter,<br />
annak idejen az ominozus csomagot nem en vettem at, hanem a ferjem, akit nem kertem meg arra, hogy bogarassza vegig a minoseget. tudom, hiba volt.<br />
<br />
a kortek egyebkent kemenyek es tokeletesen vizizuek voltak, pici de izes korteknek en is jobban orultem volna (elnezest kero levelet nem kaptam). <br />
emellett szolot is rendeltem, ami zommel mar puhult es barnult volt, nem sokat tudtunk megmenteni belole. a mezen kivul (ezek szerint sikerult kikapnom az _egyetlen_ tavalyi mezet) rendeltem lekvart az esti palacsintahoz, s habar megvolt onoknek a telefonszamom es az email cimem, nem kaptam ertesitest arrol, hogy nem tudjak szallitani, ezzel csak vacsora idoben szembesultem. de nem baj, gondoltak onok, kuldtek helyette egy csomag csilipaprikat es valami zold fuszernovenyt. gondolom annak is mar lejaroban volt a szavatossaga...<br />
<br />
en bevallom szivesen fizetek felarat az elfogadhato minosegu zoldsegert, gyumolcsert ha hazhozhozzak akarmilyen arteruletrol is jon, de itt nem egy elnezett korteszallitmanyrol volt szo. csak azt nem ertem, hogy miert eri meg a vasarlo egyszeri becsapasa mint a hosszutavu kiszolgalasa?
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18289894
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T17:11:36+01:00
2012-11-13T17:11:36+01:00
Online Távmunkás
http://blog.hu/user/600563
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18289680" class="reply_nick_504804" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18289680 );">@eszterm</a>: Kedves Eszter!<br />
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18285114" class="reply_nick_280286" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18285114 );">@Shirkan8</a>: állítását meg tudom erősíteni, az 1-es kódú tanyasi tojást M méretben 40-50 forintért lehet kapni pesti piacokon. Ez abban különbözik a 2-es jelölésű mélyalmos/istállós/alternatív tartástól, hogy a tyúkokat kötelező a szabadba is kiengedni és így mindig természetes fényhez is jutnak.<br />
Az L méret ritkább, de ez is szinte mindig kapható, főleg akkor, ha ismerős valaki, esetleg visszaviszi a kiürült tojástartót :)
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18289730
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T16:48:54+01:00
2012-11-13T16:48:54+01:00
eszterm
http://blog.hu/user/504804
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18286018" class="reply_nick_225261" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18286018 );">@Étteremkritikus</a>: <br />
Kedves Étteremkritikus!<br />
Mivel elvileg szakmabeli, véleményformáló vagy, ezért elvárható lenne, hogy olyanról nem mondasz véleményt, amit nem próbáltál. Szerinten, ez a Te szakmai felelősséged! <br />
A Nekedterem nevében szeretnék felajánlani egy ingynes próbacsomagot Neked, hogy eldöntsd igaz-e, amit hallottál. :-) Nem kell, hogy saját nevedben rendelj! A részletek miatt küldj egy emailt az info@nekedterem.hu-ra és ott egyeztetjük.<br />
üdvözlettel,<br />
Molnár Eszter (Nekedterem)
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18289680
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T16:43:02+01:00
2012-11-13T16:43:02+01:00
eszterm
http://blog.hu/user/504804
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18285114" class="reply_nick_280286" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18285114 );">@Shirkan8</a>: <br />
Kedves Shirkan, <br />
Nem minden tojás egyforma, csak úgy látszik :-). Kevesen tudják, hogy a tojó tartása lehet ketreces, mélyalmos, szabadtartású. A tojások méretét is osztályozzák. Ezek az információk a tojáson szám, küd alapján visszakereshetőek. Az általunk forgalmazott tojások mélyalmos tartású tyúkoktól származnak és M, L méretűek. Ezeket a legtöbb piacon nem lehet beszerezni, de ha igen, akkor annak éra 60 forint, vagy több. A nagy hiperekben is ennyi. <br />
A zöldségeknél is vannak objektív paraméterek, amelyek miatt drága lehet az egyik, míg olcsó a másik, de természetesen a rossz is lehet drága, ezt nem vitatom. A tojásnál azonban az ár és minőség között lekövethető az összefüggés szerencsére :-).
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18289605
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T16:34:26+01:00
2012-11-13T16:34:26+01:00
eszterm
http://blog.hu/user/504804
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18283302" class="reply_nick_365288" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18283302 );">@Liszt Olivér</a>: <a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18283690" class="reply_nick_139436" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18283690 );">@szi_vi</a>: <br />
A nekedterem doboz kiszállításakor mindent átadnak a futárok tételesen, tehát, ha valamivel nem elégedett az ügyfél, akkor visszaküldheti. Ezzel próbáljuk áthidalni azt a helyzetet, hogy az interneten nem látszik mit vásárolunk. A vásárlóink panaszára mindig igyekszünk reagálni, de ha ez nem történt meg, akkor elnézést kérünk. A termelőtől érkező méz szavatossági idejét eddig nem ellenőriztük, de emlékszem, hogy levele után megnéztem az összeset és nem volt gond a szavatossággal. Amennyiben nem nyitotta ki a mézet, akkor ezt is visszaküldheti. A körtével kapcsolatos panaszára reagáltunk, mert azon a héten valóban probléma volt a körte egy részével, mert amikor átvettük nem néztük át az összeset és volt közöttük olyan, ami másnapra (amikor kiszállítottuk) tönkrement, puha volt, de legalább vegyszermentes volt, Nagykörűről a Tisza árterületéről érkezett frissen. Szeretném megjegyezni, hogy nem mindig a szemre kell hagyatkozni a gyümölcsök, zöldségek esetében, mert az íze kitűnő volt. Azon a héten küldtem egy levelet minden vásárlónak, amelyben elnézést kértem és jeleztem, hogy a következő rendelésnél levonjuk a körte árát. Sajnos a körte érzékeny gyümölcs és mi is sokat tanulunk hétről hétre. <br />
Annak örülünk, hogy a marketingünkkel elégedett. Bízom benne, hogy legközelebb jobb tapasztalata lesz. üdvözlettel, Molnár Eszter (Nekedterem tulajdonos)
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18286055
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T10:06:33+01:00
2012-11-13T10:06:33+01:00
doggfather
http://blog.hu/user/453239
én is szeretek piacra járni csak nézni az embereket.
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18286018
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T10:01:25+01:00
2012-11-13T10:01:25+01:00
Étteremkritikus
http://blog.hu/user/225261
Nem sok jót hallottam erről a cégről, simán elküldi azt is, amit a piacon félredobnál.<br />
Azért nem véletlen, hogy a piacon válogatni szokott mindenki, nem veszi meg az első szembejövő árut még akkor sem, ha az úgymond őstermelők a nagybanin vásárolják meg ugyanattól az árut.
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18285799
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T09:35:48+01:00
2012-11-13T09:35:48+01:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18285070" class="reply_nick_263594" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18285070 );">@Koky_</a>: Megfogni, beleszagolni, beleharapni. Ennél nincs jobb, ebben teljesen igazad van. De ez az, amit a neten sajnos nem tudsz eljátszani.<br />
@Dour: Kösz a tippet, megtörtént. :) Amúgy egyszer mindent ki lehet próbálni. unlock your mind!
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18285603
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T09:14:40+01:00
2012-11-13T09:14:40+01:00
napijaras
http://blog.hu/user/763497
Üdv. Itt igazán a termelőktől lehet vásárolni: <a rel="nofollow" href="http://www.napijaras.hu">www.napijaras.hu</a>
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18285422
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T08:51:01+01:00
2012-11-13T08:51:01+01:00
Dour ®
http://blog.hu/user/717978
Hmmm..... <br />
Igen, várj szombatig, vagy esetleg nősülj meg. <br />
Tán reklámozod az oldalad? <br />
Neten piaci "dolgokat", besz@rás .....
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18285114
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T07:54:23+01:00
2012-11-13T07:54:23+01:00
Shirkan8
http://blog.hu/user/280286
megnéztem az ajánlott internetes áruházat<br />
pl. 60Ft/db a tojás???? NORMÁLIS????<br />
Én Bosnyák fan vagyok; pl. ott az 1-es kódolású (nem a 2-es!!!!) 40Ft volt hétvégén
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18285070
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T07:44:13+01:00
2012-11-13T07:44:13+01:00
Koky_
http://blog.hu/user/263594
Látatlanban zöldséget-gyümölcsöt rendelni?? Amúgy megnéztem, szerintem igencsak drágák.
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18284731
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-13T01:57:58+01:00
2012-11-13T01:57:58+01:00
zsírvezér
http://blog.hu/user/258457
akartam írni: szenzációhajhász cím miatt...
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18284495
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-12T23:57:18+01:00
2012-11-12T23:57:18+01:00
Llychllyn
http://blog.hu/user/54616
Ja, hiperből nem, mert az szar, de a netről igen, mert az biztos jó.<br />
<br />
Hát nem tudom, én azt veszem meg, ami jónak tűnik - akár a piacon, akár a hiperben, ne aggódj, a java ugyanonnan jött.<br />
<br />
Persze a piacon vannak olyasmik, amikhez másutt ugyanolyan minőségben nem lehet hozzájutni, de a minőségellenőrzés (megnézed, megfogod, megszagolod, megkóstolod), ami a piac lelke lenne, a neten nem lesz meg.<br />
<br />
Akkor már a hiper, ott nem vackort kapok, csak ha azt pakolom a zacskóba.
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18283956
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-12T22:25:05+01:00
2012-11-12T22:25:05+01:00
mizie
http://blog.hu/user/36576
Ja nekem is ilyen ömlesztett szemetet hoztak, azóta nem is rendeltem tőlük. Marad a szombati piacolás - igaz én a Vásárcsarnokba járok.<br />
<br />
Biztos ez is egy tök jó és újszerű gasztroblog lesz, de ez a poszt mintha a modorosblogról mászott volna át :(
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18283690
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-12T21:51:28+01:00
2012-11-12T21:51:28+01:00
szi_vi
http://blog.hu/user/139436
a nekedteremtol olyan vackor-szeru korteket kaptam par hete, hogy piacon meg nem is lattam ilyet. tovabba kepesek voltak 1 honappal a szavatossagi ido lejarta elott idekuldeni egy uveg mezet (aminek amugy egy eves a minosegi megorzesi ideje). a reklamalasomra semmi valaszt nem kaptam.<br />
<br />
igazi atvagas a nagyon meggyozo marketing mogott.
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18283302
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-12T21:11:17+01:00
2012-11-12T21:11:17+01:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva?fullcommentlist=1#c18283197" class="reply_nick_259188" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18283197 );">@Bizi Clop</a>: Fair enough. Akkor gyere a fb-ra képeket nézegetni: <a rel="nofollow" href="http://www.facebook.com/LisztOliver">www.facebook.com/LisztOliver</a>
https://topliszt.blog.hu/2012/11/11/bezart_a_lehel_az_internet_meg_pont_nyitva/full_commentlist/1#c18283197
Válasz erre: Bezárt a Lehel? Az internet még épp nyitva!
2012-11-12T21:01:08+01:00
2012-11-12T21:01:08+01:00
Bizi Clop
http://blog.hu/user/259188
Wall of Text, didn't read.
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c18023869
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2012-10-12T12:40:11+02:00
2012-10-12T12:40:11+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol?fullcommentlist=1#c18022357" class="reply_nick_186669" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18022357 );">@Pippancs</a>: Szia Pippancs, jó helyen jársz, Olivér hall téged. A 00-ás pizzalisztet ebben az olasz nagykerben szoktam venni: <a rel="nofollow" href="http://gusti.hu/">gusti.hu/</a><br />
De néha még a Metroban is kapni. Hajrá!
https://topliszt.blog.hu/2012/10/04/my_ooh_my_a_sherrys_csirkemaj/full_commentlist/1#c18023834
Válasz erre: My, ooh my, a sherrys csirkemáj...
2012-10-12T12:36:57+02:00
2012-10-12T12:36:57+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/10/04/my_ooh_my_a_sherrys_csirkemaj?fullcommentlist=1#c18014118" class="reply_nick_37869" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18014118 );">@Frony</a>: Köszi! A máj és a bor kiváló páros, én mondom! :)
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c18022357
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2012-10-12T09:15:53+02:00
2012-10-12T09:15:53+02:00
Pippancs (törölt)
http://blog.hu/user/186669
Helló-helló, MZ/X! Ha van ember, ki e blogon mozog, és tudja a választ a kérdésemre, feleljen! Hol lehet 00 lisztet kapni?
https://topliszt.blog.hu/2012/10/04/my_ooh_my_a_sherrys_csirkemaj/full_commentlist/1#c18014118
Válasz erre: My, ooh my, a sherrys csirkemáj...
2012-10-11T08:50:19+02:00
2012-10-11T08:50:19+02:00
Frony
http://blog.hu/user/37869
Egyéni a stílus, de nekem bejött :)))) <br />
A máj meg tuti finom lett....de kit is érdekel a máj???
https://topliszt.blog.hu/2012/09/26/azt_mondta_az_oreg_quiche/full_commentlist/1#c17911297
Válasz erre: Azt mondta az öreg quiche…
2012-09-27T18:52:46+02:00
2012-09-27T18:52:46+02:00
KenSentMe
http://blog.hu/user/119251
Hogy egy klasszikust idézzek: "You are a quiche eater!"
https://topliszt.blog.hu/2012/09/26/azt_mondta_az_oreg_quiche/full_commentlist/1#c17911099
Válasz erre: Azt mondta az öreg quiche…
2012-09-27T18:21:59+02:00
2012-09-27T18:21:59+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/09/26/azt_mondta_az_oreg_quiche?fullcommentlist=1#c17911064" class="reply_nick_456901" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 17911064 );">@pandaagi</a>: Nem,a tetejére nem kell már tészta. A tojásos-tejszínes keverék tetején a sajttal magától is megszilárdul és így könnyebb is az fogás.
https://topliszt.blog.hu/2012/09/26/azt_mondta_az_oreg_quiche/full_commentlist/1#c17911064
Válasz erre: Azt mondta az öreg quiche…
2012-09-27T18:16:52+02:00
2012-09-27T18:16:52+02:00
pandaagi
http://blog.hu/user/456901
a tetejere nem kell teszta, mint az edes pitekre?
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c17761834
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2012-09-10T10:56:11+02:00
2012-09-10T10:56:11+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol?fullcommentlist=1#c17758426" class="reply_nick_17802" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 17758426 );">@markus.dave</a>: Köszi Dávid, ezt jó hallani, feldobtad vele a hétfőmet. Bevallom, a kemence miatt picit irigykedem...További jó sütögetést!
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c17758426
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2012-09-09T20:00:47+02:00
2012-09-09T20:00:47+02:00
markus.dave
http://blog.hu/user/17802
Hatalmas köszönettel tartozom! Néhány apró sajátosság bevonásával a legjobb pizza sül ki ebből a receptből! Mióta kemencében sütjük még jobb...<br />
A blog maga pedig igazi gasztropuccs, ehhez külön gratulálok!<br />
Még egyszer köszönöm!<br />
<br />
Dávid
https://topliszt.blog.hu/2012/07/11/romani_platni_az_antidiszkrimancios_lakasetterem/full_commentlist/1#c17287912
Válasz erre: Romani Platni – az antidiszkrimánciós lakásétterem
2012-07-13T16:01:42+02:00
2012-07-13T16:01:42+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/07/11/romani_platni_az_antidiszkrimancios_lakasetterem?fullcommentlist=1#c17196076" class="reply_nick_740354" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 17196076 );">@vauvao</a>: Köszönöm! :)
https://topliszt.blog.hu/2012/07/11/romani_platni_az_antidiszkrimancios_lakasetterem/full_commentlist/1#c17287906
Válasz erre: Romani Platni – az antidiszkrimánciós lakásétterem
2012-07-13T16:01:04+02:00
2012-07-13T16:01:04+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/07/11/romani_platni_az_antidiszkrimancios_lakasetterem?fullcommentlist=1#c17194368" class="reply_nick_641962" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 17194368 );">@Digitmokus</a>: Kedves Digitmokus! Köszönöm az aggódó hozzászólásod. Szerintem nem túl célszerű ennyire leegyszerűsítened a dolgokat. Egyébként pedig biztos vagyok benne, hogy a romák felzárkóztatásáért alakult civil szervezetek, csakúgy, mint a lakáséttermet üzemeltető Közért Ifjúsági Pont mindig szívesen fogadnak önkéntes szociális munkásokat, hogy az általad említett "civilizációs" problémák ellen tegyenek. Szóval egy emberen is múlik!
https://topliszt.blog.hu/2012/06/05/tejszines_kapros_toksalata/full_commentlist/1#c17229515
Válasz erre: The taste of summer: tejszínes, kapros tök
2012-07-13T09:58:29+02:00
2012-07-13T09:58:29+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/06/05/tejszines_kapros_toksalata?fullcommentlist=1#c17229399" class="reply_nick_63662" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 17229399 );">@Tapsifüles</a>: Tulajdonképpen teljesen igazad van Tapsifüles. Ez sajnos egy régi beidegződés, még Anyumtól tanultam. :)
https://topliszt.blog.hu/2012/06/05/tejszines_kapros_toksalata/full_commentlist/1#c17229399
Válasz erre: The taste of summer: tejszínes, kapros tök
2012-07-13T09:41:38+02:00
2012-07-13T09:41:38+02:00
Tapsifüles
http://blog.hu/user/63662
Szerintem kár előre lesózni és kiönteni az értékes, vitaminokban gazdag levét. A többi kiváló, imádom!!
https://topliszt.blog.hu/2012/07/11/romani_platni_az_antidiszkrimancios_lakasetterem/full_commentlist/1#c17196076
Válasz erre: Romani Platni – az antidiszkrimánciós lakásétterem
2012-07-11T14:55:30+02:00
2012-07-11T14:55:30+02:00
vauvao
http://blog.hu/user/740354
Én voltam már ott ebédelni. Nagyon finomat főznek, nagyon vendégszeretőek. Ajánlom mindenkinek. Ne rajtuk kérjék számon a viselkedni nem tudó cigányokat. Ők (Sanyiék) teszik a dolgukat. Nagyon magas színvonalon. Tiszteletre méltó a kezdeményezésük.
https://topliszt.blog.hu/2012/07/11/romani_platni_az_antidiszkrimancios_lakasetterem/full_commentlist/1#c17194815
Válasz erre: Romani Platni – az antidiszkrimánciós lakásétterem
2012-07-11T14:20:13+02:00
2012-07-11T14:20:13+02:00
khmm...
http://blog.hu/user/126414
<a href="http://topliszt.blog.hu/2012/07/11/romani_platni_az_antidiszkrimancios_lakasetterem?fullcommentlist=1#c17194368" class="reply_nick_641962" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 17194368 );">@Digitmokus</a>: Nagy igazság! <br />
<br />
Amúgy meg:<br />
<br />
<a rel="nofollow" href="http://barikad.hu/ne_lopjak_el_hagyomanyos_magyar_eteleinket-20120702">barikad.hu/ne_lopjak_el_hagyomanyos_magyar_eteleinket-20120702</a><br />
<br />
" Meg kell védeni hagyományos magyar ételeinket. Számos gasztronómiai fogásról terjesztik, hogy azok „ősi” szlovák, román vagy éppen cigány ételek."
https://topliszt.blog.hu/2012/07/11/romani_platni_az_antidiszkrimancios_lakasetterem/full_commentlist/1#c17194368
Válasz erre: Romani Platni – az antidiszkrimánciós lakásétterem
2012-07-11T13:44:11+02:00
2012-07-11T13:44:11+02:00
Digitmokus
http://blog.hu/user/641962
Azért ennél egy kicsit többet kell letenni az asztalra, kedves cigány közösség. Kezdhetnék talán azzal, hogy megtanítják a hasonszőrűeket viselkedni és civilizált módon élni. Nyithatnak 100 éttermet, a lényegen ez nem fog változtatni sajnos.
https://topliszt.blog.hu/2012/06/05/tejszines_kapros_toksalata/full_commentlist/1#c17146422
Válasz erre: The taste of summer: tejszínes, kapros tök
2012-07-06T17:41:33+02:00
2012-07-06T17:41:33+02:00
Bálintka.
http://blog.hu/user/44899
varjú van a macska helyett :)
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c17034409
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2012-06-20T15:09:55+02:00
2012-06-20T15:09:55+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol?fullcommentlist=1#c16998083" class="reply_nick_156653" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 16998083 );">@.o0_epyc_0o.</a>: Én köszönöm a visszajelzést! Nem akarok patetikus lenni, de az ilyen hozzászólások miatt érdemes blogot írni...
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c16998083
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2012-06-15T13:54:34+02:00
2012-06-15T13:54:34+02:00
.o0_epyc_0o.
http://blog.hu/user/156653
Már lassan felsorolni nem tudom, hogy mennyiszer sütöttem meg és mindig elismerés volt a vége (többen tanácsolták, hogy ha felhagynék a mérnöki állással, akkor nyithatnék egy pizza sütödét is:)). Nagy köszönet a receptért!
https://topliszt.blog.hu/2012/06/05/tejszines_kapros_toksalata/full_commentlist/1#c16979872
Válasz erre: The taste of summer: tejszínes, kapros tök
2012-06-13T11:03:19+02:00
2012-06-13T11:03:19+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
Szia Bálintka! Anyukád tudja a módját, de sajnos nem minden háztartásban van a polcon egy kis friss marhapörkölt. :) Makka alatt kire gondolsz?
https://topliszt.blog.hu/2012/06/05/tejszines_kapros_toksalata/full_commentlist/1#c16928104
Válasz erre: The taste of summer: tejszínes, kapros tök
2012-06-07T19:16:29+02:00
2012-06-07T19:16:29+02:00
Bálintka.
http://blog.hu/user/44899
Anyukám is kaprosan készíti, de ő egy kevés marhapörköltet szokott rátenni. De amit készítettél azt is felfalnám tányérostul.<br />
(Madáreleség lett a makkából? )
https://topliszt.blog.hu/2012/05/02/pad_thai_thaifold_hortobagyi_palacsintaja/full_commentlist/1#c16557975
Válasz erre: Pad thai, Thaiföld hortobágyi palacsintája
2012-05-04T19:59:22+02:00
2012-05-04T19:59:22+02:00
Bálintka.
http://blog.hu/user/44899
enném
https://topliszt.blog.hu/2012/04/01/medvehagyma_uncovered_avagy_a_medvehagyma_mamor_sulyos_mellekhatasai/full_commentlist/1#c16394794
Válasz erre: Medvehagyma uncovered: avagy a medvehagyma mámor súlyos mellékhatásai
2012-04-16T23:06:43+02:00
2012-04-16T23:06:43+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
Köszi a tippet Zelma! Kipróbáltam a recepted, jó lett, lehet, hogy majd ki is teszem!
https://topliszt.blog.hu/2012/04/01/medvehagyma_uncovered_avagy_a_medvehagyma_mamor_sulyos_mellekhatasai/full_commentlist/1#c16295080
Válasz erre: Medvehagyma uncovered: avagy a medvehagyma mámor súlyos mellékhatásai
2012-04-05T14:19:06+02:00
2012-04-05T14:19:06+02:00
zelmavagyok
http://blog.hu/user/711593
Szardínia vagy tőkehalmáj összekeverve lilahagymával, hajszálvékony retekszeletekkel és sok vékony csíkokra szelt medvehagymával. A konzerv olaját citromlé és esetleg só alakítja salátaöntetté.<br />
Egyszerű, évszakhoz illő, színes, friss ja és böjtre is kiváló. A medvehagyma nyersen szerethetőbb.
https://topliszt.blog.hu/2011/10/05/how_to_dismantle_a_fat_duck_avagy_kepes_riport_egy_kacsabontasrol/full_commentlist/1#c15324612
Válasz erre: How to dismantle a fat duck - avagy képes riport egy kacsabontásról
2011-12-27T17:00:36+01:00
2011-12-27T17:00:36+01:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2011/10/05/how_to_dismantle_a_fat_duck_avagy_kepes_riport_egy_kacsabontasrol?fullcommentlist=1#c15322105" class="reply_nick_333457" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 15322105 );">@gwendeee</a>: Az attól függ, hogy a kacsa hogyan van elkészítve, illetve melyik részét eszed.:) A májához pl. valami jóféle fehérbor passzolna, mondjuk egy chardonnay, legalábbis nekem. Roston kacsamellhez pl. rozét innék, míg a sült vagy konfitált kacsacombhoz leginkább vörösbort. Persze minden esetben szárazat...
https://topliszt.blog.hu/2011/10/05/how_to_dismantle_a_fat_duck_avagy_kepes_riport_egy_kacsabontasrol/full_commentlist/1#c15322105
Válasz erre: How to dismantle a fat duck - avagy képes riport egy kacsabontásról
2011-12-27T11:42:31+01:00
2011-12-27T11:42:31+01:00
gwendeee
http://blog.hu/user/333457
Kacsa mellé milyen bort szoktak ajánlani? Félédes fehéret? Egyáltalán fehéret? Itt olvasgatok, de még nem találtam meg: <a rel="nofollow" href="http://minu.me/-vinopedia">minu.me/-vinopedia</a>
https://topliszt.blog.hu/2011/10/05/how_to_dismantle_a_fat_duck_avagy_kepes_riport_egy_kacsabontasrol/full_commentlist/1#c14631885
Válasz erre: How to dismantle a fat duck - avagy képes riport egy kacsabontásról
2011-10-06T19:30:46+02:00
2011-10-06T19:30:46+02:00
szajkó
http://blog.hu/user/190993
rece-ruca, rizsás réce
https://topliszt.blog.hu/2011/09/29/te_diszno_knedlivel_vagy_a_legjobb/full_commentlist/1#c14584870
Válasz erre: Te disznó, knédlivel vagy a legjobb!
2011-09-30T23:01:56+02:00
2011-09-30T23:01:56+02:00
S.Eperke
http://blog.hu/user/654055
A cica hiányzik ! A cicacicacica :D Nyerteeeem !!!
https://topliszt.blog.hu/2011/09/18/vanyarcon_porogtunk_haluskafesztival_2011/full_commentlist/1#c14550634
Válasz erre: Vanyarcon pörögtünk – Haluskafesztivál 2011
2011-09-26T19:49:20+02:00
2011-09-26T19:49:20+02:00
szajkó
http://blog.hu/user/190993
szuper kis írás! <br />
<br />
sztrapacskára, sörre, nógrádi kiruccanásra egyaránt kedvet ébreszt<br />
<br />
Hajró Tarjón!
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c14418780
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2011-09-12T19:51:28+02:00
2011-09-12T19:51:28+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
<a href="http://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol?fullcommentlist=1#c14415687" class="reply_nick_648990" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 14415687 );">@koviné28</a>: Nagyon örülök, már nem volt hiába, hogy leírtam ide a receptet. Egészségetekre! :)
https://topliszt.blog.hu/2011/03/27/olasz_pizza_00_as_lisztbol/full_commentlist/1#c14415687
Válasz erre: Olasz topliszt TOP3: pizza, pizza, pizza
2011-09-12T15:06:07+02:00
2011-09-12T15:06:07+02:00
koviné28
http://blog.hu/user/648990
Életem legjobb itthon megsütött pizzája lett! Imádta a családom! Köszönöm!! :))
https://topliszt.blog.hu/2011/09/06/soros_csokis_suti/full_commentlist/1#c14382079
Válasz erre: Hogymi? Sörös csokis süti
2011-09-07T15:08:10+02:00
2011-09-07T15:08:10+02:00
bennieman
http://blog.hu/user/613977
<a href="http://topliszt.blog.hu/2011/09/06/soros_csokis_suti?fullcommentlist=1#c14380867" class="reply_nick_34994" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 14380867 );">@Xmas</a>: 300+ facebook like ellenére van képed beírni, hogy szar, sztem veled lehet a baj. Gasztro szempontból vizsgálva sztem nagyon érdekes párosítás, én legalábbis még nem nagyon találkoztam a sör és csoki ilyen kombinációjával. Lehet, hogy brownie szerű, de abban ugye nincs sör, ez meg sörös süti, így a kommented nem nagyon állja meg a helyét. Ha egyszer nagyon ráérek tutira ki fogom próbálni a receptet, az ízélmény biztosan megéri a fáradtságot...
https://topliszt.blog.hu/2011/09/06/soros_csokis_suti/full_commentlist/1#c14380867
Válasz erre: Hogymi? Sörös csokis süti
2011-09-07T13:16:43+02:00
2011-09-07T13:16:43+02:00
Xmas
http://blog.hu/user/34994
Ez így ránézésre és a receptet áttekintve nem más, mint egy elbaszott brownie. Csak a minőségi étcsoki van kakaóporra, a vaj margarinra és tejfölre cserélve. Ijesztő.
https://topliszt.blog.hu/2011/02/24/10_felesleges_konyhai_dolog/full_commentlist/1#c14291539
Válasz erre: 10 dolog, amire nincs szükséged a konyhádban...
2011-08-25T19:39:37+02:00
2011-08-25T19:39:37+02:00
lorien
http://blog.hu/user/36994
Salátacentrifuga igenis kell. Majdnem teljesen szárazra lehet vele centrifugálni a salátát, ezt kézzel szinte lehetetlen megvalósítani. Ég és föld a különbség.
https://topliszt.blog.hu/2011/08/16/sult_cekla_fetaval/full_commentlist/1#c14236976
Válasz erre: Sült cékla fetával
2011-08-18T11:45:15+02:00
2011-08-18T11:45:15+02:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
Kösziii! Megnyugtathatlak, hogy a tányér szélét sem konyharuha, sem az ujjam, sőt még a photoshop sem érte, magától ilyen fehér. :) De persze nem veszett semmi kárba.
https://topliszt.blog.hu/2011/08/16/sult_cekla_fetaval/full_commentlist/1#c14234136
Válasz erre: Sült cékla fetával
2011-08-17T23:03:41+02:00
2011-08-17T23:03:41+02:00
sajtosbrokkoli
http://blog.hu/user/101185
Ez jóóóó. És széééép. És kérlek nyugtass meg, hogy a tányér szélét nem konyharuhával törölted le, hanem az ujjaddal, és az pedig nem veszett kárba.
https://topliszt.blog.hu/2011/02/24/10_felesleges_konyhai_dolog/full_commentlist/1#c13615837
Válasz erre: 10 dolog, amire nincs szükséged a konyhádban...
2011-05-30T12:01:19+02:00
2011-05-30T12:01:19+02:00
oreille
http://blog.hu/user/54934
A salátacentrifuga szerintem kell, főleg ha nagyobb mennyiséget mosol! <br />
Ha kézzel rázod, akkor utána feltörölheted a fél konyhát, nem? <br />
Egyébként ez a kézzel kurblizós a pórnép verziója. A legtutibb az elemes, kis belső kosárral a fűszernövényeknek :-)<br />
<br />
10.? a fritőz mindenképpen.
https://topliszt.blog.hu/2011/03/02/10_dolog_ami_nelkul_nem_boldogulhatsz_a_konyhaban/full_commentlist/1#c12935162
Válasz erre: 10 dolog, ami nélkül nem boldogulhatsz a konyhában
2011-03-18T00:16:04+01:00
2011-03-18T00:16:04+01:00
GrG
http://blog.hu/user/323432
Egy papírlapot a legközelebbi pizza és sushi futár telefonszámával.
https://topliszt.blog.hu/2011/02/24/10_felesleges_konyhai_dolog/full_commentlist/1#c12897535
Válasz erre: 10 dolog, amire nincs szükséged a konyhádban...
2011-03-14T15:48:37+01:00
2011-03-14T15:48:37+01:00
Liszt Olivér
http://blog.hu/user/365288
@page20: a krumpliszeletelo használata abszolút ízlés kérdése, nincs is vele semmi gond. Én inkább kesparti vagyok, de valóban nem mindegy, milyet használsz. Ami a fokhagymanyomot illeti nem sokkal lőttel melle, mert időközben rátaláltam a lista 10. Helyezettjere, holnap ki is posztolom!<br />
<br />
@permet: valóban, a mezzalunat tobben is megkérdőjelezték azóta, s majdnem el is bizonytalanodtam. De azért az averzioim nem szűntek meg teljesen vele szemben.:)
https://topliszt.blog.hu/2011/02/24/10_felesleges_konyhai_dolog/full_commentlist/1#c12776001
Válasz erre: 10 dolog, amire nincs szükséged a konyhádban...
2011-03-02T15:05:09+01:00
2011-03-02T15:05:09+01:00
permet
http://blog.hu/user/406994
Én használom és szeretem a petrezselyemvágót. Gyorsan, és apróbbra lehet vágni mint késsel. Nem foglal nagyobb helyet, mint egy kés. Igaz az enyém egy pengélyű.
https://topliszt.blog.hu/2011/02/24/10_felesleges_konyhai_dolog/full_commentlist/1#c12771306
Válasz erre: 10 dolog, amire nincs szükséged a konyhádban...
2011-03-02T08:47:39+01:00
2011-03-02T08:47:39+01:00
Page20
http://blog.hu/user/336738
Először is, a krumpliszeletelőt védeném meg. A Horst Fuchs által reklámozottat, nem azt fönt. Szerintem az jó dolog, bár lehet csak nekem nincs jó konyhai késem. Ugyanakkor a gyümölcscentrifugának totál semmi értelme, nálam a fokhagymanyomóval megosztva szerepel a 10. helyen!